CHARAKTERYSTYKA

Białkowy produkt powstający w wyniku tłoczenia ziarna soi.
Zawiera dużą ilość aminokwasów siarkowych, jest cennym źródłem białka i tłuszczu. Posiada bardzo wysoką wartość energetyczną i jest doskonałą paszą dla wszystkich gatunków zwierząt.

Surowiec wyprodukowany z ziaren soi niemodyfikowanych genetycznie. Pozyskiwany jest na drodze procesu tłoczenia ziaren soi. Jest doskonałym dodatkiem paszowym, stanowi cenne źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych.

Metoda pozyskiwania oleju przez wyciskanie, wygniatanie za pomocą prasy, np. tłoczenie oleju z nasion.
KONTAKT


Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Repkowska 53
08-300 Sokołów Podlaski
E-mail: stw@sojaolej.pl
Fax: 25 781 62 39
Tel: 25 781 60 28
CHARAKTERYSTYKA
Makuch sojowyBbiałkowy produkt powstający w wyniku tłoczenia ziarna soi.
Zawiera dużą ilość aminokwasów siarkowych, jest cennym źródłem białka i tłuszczu.
Posiada bardzo wysoką wartość energetyczną i jest doskonałą paszą dla wszystkich gatunków zwierząt.
CZYTAJ WIĘCEJ